Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 17 - Θεσσαλονίκη - Τ.Κ. 54641 | Τηλέφωνα: 2310832688, 6977077796 | Email: sepetidis@gmail.com |

goneis

Πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αμερική το 1962 από τον κλινικό ψυχολόγο Thomas Gordon και έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως το πρώτο εργαστήριο εκμάθησης δεξιοτήτων στους γονείς ως προς την επικοινωνία. Στόχος του εργαστηρίου είναι να εφοδιάσει τους γονείς με τις...

Διαβάστε περισσότερα...

Υπηρεσίες

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Ζώντας καλύτερα αναπτύσσοντας το δυναμικό μου

Η απάντηση της ατομικής ψυχοθεραπείας είναι να φτάσει ο άνθρωπος που ζητά βοήθεια σε μια βαθιά επικοινωνία με τον εαυτό του ανακουφισμένος από εμπόδια που περιορίζουν αυτή την συνάντηση.

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Η συνάντηση του ανθρώπου με τον κόσμο ορίζει και διαμορφώνει τους εσωτερικούς του χάρτες. Η ομαδική ψυχοθεραπεία βοηθά να επαναγράψει κάθε μέλος της ομάδας πιο πλούσιους και διευρυμένους κόσμους, απαλλαγμένους από προβολές και ψευδοταυτίσεις οι οποίες αποτελούν εμπόδιο στη ζωή του.

Συμβουλευτική Ζεύγους

Τα ζεύγη και ο γάμος περνούν συχνά από δύσκολες περιόδους. Όταν οι δυσκολίες διαρκούν και μονιμοποιούνται, τότε απαιτείται μία νέα προσέγγιση. Η θεραπεία του ζευγαριού βοηθά στην επίλυση των συγκρούσεων και βάζει τα θεμέλια για μια αρμονική - επικοδομητική συνύπαρξη.

Ύπνωση

Η μάθηση είναι ο δρόμος προς την προσωπική ελευθερία. Αν μάθατε να σκέφτεστε και να ζείτε με συγκεκριμένο τρόπο, μπορείτε τώρα με την ύπνωση να αλλάξετε αρνητικές συνήθειες και καταστάσεις, ώστε να ζείτε απαλλαγμένοι από άγχος και με μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Εκπαίδευση Γονέα

Το σεμινάριο "Τα Μυστικά του Αποτελεσματικού Γονέα" είναι αυτό που μαθαίνει στους γονείς δεξιότητες επικοινωνίας με τα παιδιά τους. Η πρακτική εφαρμογή αυτής της επικοινωνίας είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορούν να προσφέρουν οι γονείς στα παιδιά τους για μια υγιή ψυχολογική ζωή.

Επερχόμενα Σεμινάρια

 • Μαΐου
  18
  Ποιος κατέχει τα κλειδιά της ευτυχίας των παιδιών μου;
  Ώρα: 19:30, Ξενοδοχείο Daios, Είσοδος Ελεύθερη
 • Μαΐου
  28
  Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα
  Σεμινάριο διάρκειας 30 ωρών
  Πληροφορίες: 6977077796
 • Ιουλίου
  7-10
  Ζώντας με θετικότητα
  4ημερη ομάδα προσωπικής ανάπτυξης στην ορεινή Χαλκιδική
  Πληροφορίες: 6977077796

 

Τελευταία Άρθρα

Προτεινόμενα Άρθρα