Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 17 - Θεσσαλονίκη - Τ.Κ. 54641 | Τηλέφωνα: 2310832688, 6977077796 | Email: sepetidis@gmail.com |

Ανακαλύψτε πώς το στρες είναι επιβλαβές και αναζητήστε τις πρακτικές εκείνες που συντελούν στη διαχείριση και την ανακούφιση του .

Πώς να αποτρέψεις , και να αντιμετωπίσεις το στρες.

Εάν ζείτε με υψηλά επίπεδα στρες , βάζετε ολόκληρη την ευημερία σας σε κίνδυνο. Το στρες υπονομεύει τη ψυχική και τη σωματική σας υγεία καθώς και τη συναισθηματική σας ισορροπία. Όλες οι έρευνες καταδεικνύουν ότι το στρες ευθύνεται για τη κατάθλιψη και ότι η κατάθλιψη είναι η αιτία των περισσοτέρων ψυχικών διαταραχών. Περιορίζει τη δυνατότητά σας να ζείτε με αισιοδοξία, να λειτουργείτε αποτελεσματικά και να απολαμβάνετε τη ζωή.

Με τη βοήθεια ενός θεραπευτή θα ανακαλύψετε μια θετική στάση ,στοχεύοντας στη ζωή που πραγματικά θέλετε να ζήσετε καθώς και στην εκμάθηση νέων τρόπων αντιμετώπισης του στρες .

Ο απώτερος στόχος της αντιμετώπισης του στρες είναι να εγκαθιδρύσετε μέσα σας συγκινήσεις ευχαρίστησης και χαράς.

Πώς βιώνετε το στρες και πως σας υπονομεύει.

Πάρτε τον έλεγχο αρχικά με την κατανόηση του στρες και πώς το σώμα σας αντιδρά σε αυτό.

Οι ειδήσεις στη τηλεόραση σήμερα περιλαμβάνουν την εικοσιτετράωρη κάλυψη φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών όπως σεισμοί και πλημμύρες, πόλεμοι και τρομοκρατικές επιθέσεις. Ακριβώς 10 λεπτά παρακολούθησης των ειδήσεων μπορούν να κάνουν το επίπεδο στρες σας να εκτοξευθεί στα ύψη ή ακόμα καθώς προετοιμάζεστε για μια επικείμενη σημαντική συνάντηση μπορεί να νιώσετε ένα πλάκωμα στο στήθος

Το ανθρώπινο σώμα ανέπτυξε αυτούς τους αμυντικούς μηχανισμούς για να προστατευθεί από την απειλή των αρπακτικών ζώων και από τους επιτιθέμενους .

Αλλά η σύγχρονη ζωή είναι πλήρης νέων απειλών. Οι καλά-προσαρμοσμένες υπεράμυνες του σώματός σας ενάντια στους πραγματικούς κινδύνους μπορεί να λειτουργούν ενισχυτικά στο στρες που αισθάνεστε καθώς διαχειρίζεστε ένα τεράστιο φόρτο εργασίας, ή φροντίζετε έναν άρρωστο γονέα ή ένα παιδί.

Αντί της προστασίας σας, η αντίδραση του σώματός με στρες, μπορεί να σας καταστήσει πιο ευάλωτους στις αρρώστιες.